Arthrobalans Plus 120 tabl

Monipuolinen ravintolisä nivelten hyvinvointiin. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, MSM-rikkiyhdistettä ja C-vitamiinia.
Pakkauskoko:
120 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tilataan tarvittaessa
SKU:
9104004
44,72 €
Arthrobalans Plus -tablettien koostumus on suunniteltu tukemaan nivelruston toimintaa ja nivelten hyvinvointia. Valmiste sisältää tarkkoina pitoisuuksina neljää turvallista aktiiviainetta: glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, MSM-rikkiyhdistettä sekä C-vitamiinia.
Nivelessä nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät rustosta joustavan ja kimmoisan. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat rustoproteiinin perusrakennusaineita, joita elimistö tuottaa itsekin. Rustoproteiinien rakennusaineeksi elimistö tarvitsee myös rikkiä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.
Aikuisille 1–2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa.
Suositeltu vuorokausiannos 1–2 tablettia sisältää:
glukosamiinia 400–800 mg
kondroitiinisulfaattia 400–800 mg
MSM 200–400 mg
C-vitamiinia 50–100 mg (63-125%*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Glukosamiinisulfaatti (äyriäisestä), kondroitiinisulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, isomalti, rasvahapot), C-vitamiini (askorbiinihappo), väriaineet (kalsiumkarbonaatti saflori- ja sitruunauute, rautaoksidi), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton.
400.00mg GLUKOSAMIINI: GLUKOSAMIINISULFAATTIKALIUMKLORIDI
400.00mg KONDROITIINI: KONDROITIINISULFAATTI
200.00mg METYYLISULFONYYLIMETAANI
50.00mg C-VITAMIINI: ASKORBIINIHAPPO
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Glukosamiini saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita äyriäisallergikoille. Ei lapsille.
Ei raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)