Somnolis kuorsauskisko 1 kpl

Arvosana:
100% of 100

Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen ja huomaamaton oraalinen ratkaisu on suunniteltu vähentämään kuorsausta sekä lievää tai satunnaista uniapneaa. Somnolis kuorsauskiskon kehittelyssä on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa ja sen vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällaista kliinisesti todistettua menetelmää voidaan kokeilla ensisijaisena hoitomuotona kuorsaukseen.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
LabTex Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9278783
41,56 €

Lääkinnällinen laite, joka on suunniteltu vähentämään kuorsausta. Toimii siten, että kisko yhdistää yläleuan alaleuan kanssa asentoon, jossa alaleuka ja kieli nousevat muutaman millimetrin. Tämä lisää ilman kulkutilaa, mikä vähentää tai pysäyttää kuorsauksen.

Pakkauksessa on 1 kpl suukoje ja 4 kpl säätöhihnoja, jotka voidaan sovittaa neljän voimakkuusasteen tarkkuudella sekä suomen- että ruotsinkielinen käyttöohje.

Laite on valmistettu lääkinnälliset- ja elintarvikkeille asetetut standardit täyttävästä pehmeästä materiaalista, joka ei sisällä lateksia tai bisphenol A:ta.

Vasta-aiheet: irrotettava tai helposti irtoava hammasproteesi, alaleuan nivelkipuja, irtoava hammas, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma kuorsauskiskon soveltuvuudesta itsellesi. Mikäli kuorsauskiskon käyttö ei olennaisesti vähennä oireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien, kuten uniapnean selvittämiseksi.

Ei vasta-aiheita

Pakkauksen mitat: leveys 8 cm, korkeus 11,5 cm, syvyys 1,5 cm. Paino 8 g.

kuorsauskisko, suukoje kuorsaukseen, säädettävä kisko tilapäiseen kuorsaukseen,

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Somnolis kuorsauskisko 1 kpl
Arvostelusi